ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Wij leveren naast badkamerbladen ook keukenbladenvensterbanken en tafelbladen. Wij kunnen de bladen zo bewerken zoals u dat wilt. Staat het soort werkblad dat u wilt hebben niet op de website, neem dan gerust contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Badkamerbladen met uw eigen ‘touch’

De badkamerbladen worden gemaakt van verschillende materialen. U kunt kiezen uit composiet, graniet, keramiek en terrazzo. De badkamerbladen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met name als u kiest voor composiet heeft u keuze uit een uitgebreide palet aan kleuren. U kunt ook kleuren laten terugkomen. De gebruikte materialen zijn ontzettend hard en duurzaam waardoor de bladen hoogwaardig van kwaliteit zijn.

De topmerken silestone en compac zijn de twee leiders op het gebied van het verzorgen van badkamerbladen, keukenbladen, vensterbanken en tafelbladen van composiet. Wij hebben voor deze twee fabrikanten gekozen vanwege hun hoge kwaliteit composiet producten. Zo kunnen wij u de beste kwaliteit leveren voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Composiet is met name een goede keuze voor aanrechtbladen en badkamerbladen omdat het materiaal niet alleen extreem hard en duurzaam is, het is ook nog eens waterdicht. Vloeistoffen, vetten en andere veroorzakers van vlekken krijgen niet de kans om in het werkblad in te trekken. Dit scheelt weer een hoop in de onderhoud van het aanrechtblad.

Spoelbakken en kranen

Indien u dit wenst, kunnen wij naast het leveren ook het blad voor u installeren. Wij leveren, maken en installeren naast de bladen ook schitterende spoelbakken van RVS, steen en in tegeltjesvariant. Naast de spoelbakken bieden wij ook kranen die u kunt afstemmen op de rest van het interieur van de badkamer of keuken. In de offerte kunt u de gewenste maten van het blad en de naam van de stenen doorgeven. U kunt ook gelijk aangeven welke soort kraan en spoelbak u wenst te hebben. Als er nog rekening gehouden moet worden met dingen zoals ingebouwde apparatuur, geef dit dan gerust aan voor het beste advies. Vraag een vrijblijvende offerte en u ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

Kijk voor meer informatie over onze service en de garantie op de website. U kunt voor een kleine bijdrage stalen aanvragen via onze website. Deze worden bij u bezorgd, zodat u op uw gemak de stalen kunt bekijken en gerust een keuze kunt maken. We kunnen daarnaast ook bij u langs komen voor advies en voor het opmeten van de maten van uw huidige keukenbad, tafelblad of badkamerblad zodat u uw nieuwe aanschaf in de juiste afmetingen geleverd krijgt.