ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Spoelbakken

Spoelbakuitsparingen zijn gratis indien u een order plaatst van boven de € 999!

Spoelbakken voor uw badkamer, garage en keuken.

Bij de badkamerbladen die wij u te bieden hebben, leveren wij nu ook prachtige spoelbakken. Deze leveren wij in roest vrij staal, steen en zelfs in tegeltjes variant. Daarnaast hebben wij ook een mooi aanbod van kranen die zeker niet zullen misstaan in uw keuken of badkamer. De kranen kunnen gecombineerd worden met de aankoop van een van onze natuursteen keukenbladen. Ook het installeren kunnen wij helemaal voor u regelen. U betaalt hier slechts een kleine vergoeding voor en de installatie wordt professioneel uitgevoerd door ervaren monteurs.

De spoelbakken zijn een essentieel onderdeel van de keuken. De spoelbak wordt namelijk ontzettend vaak op een dag gebruikt. De spoelbak maakt de keuken helemaal compleet en is de ‘final touch’ op een nieuw keukenblad. Wij bieden u de juiste spoelbakken aan die perfect passen bij de natuursteen keukenbladen die wij u aanbieden. Wel adviseren wij u om het keukenblad samen aan te schaffen met het keukenblad. Hierbij kunnen wij rekening houden met de grootte van de spoelbak in het keukenblad. Wij verzorgen voor u de installatie van zowel de kraan als het keukenblad.

Mocht u interesse hebben in een nieuw keukenblad, nog een mooie passende spoelbak, dan komen wij met alle liefde bij u langs om ons aanbod van stalen zoals terrazzo, keramiek, composiet en graniet te laten zien. We zijn zeer gespecialiseerd op het gebied van spoelbakken, kranen en keukenbladen en maken daarom graag gratis een afspraak met u.

Wij adviseren u graag in de diverse mogelijkheden die er zijn. Wilt u bijvoorbeeld een spoelbak op een geheel andere plek zoals in de garage of in het toilet dan helpen wij u daar graag bij. Voor meer informatie over het onderscheid van de verschillende producten die wij leveren, willen wij u daar graag meer over vertellen.Twijfel daarom ook niet om contact met ons op te nemen. Dit kan door middel van ons contact formulier in te vullen.

In de offerte kunt u de gewenste maten van het natuursteen keukenblad aangeven. Ook kunnen wij daar u nog meer informatie geven over eventuele vragen over het product. Binnen enkele uren sturen wij u een mooie offerte toe.

Voor meer informatie over de service en de garantie die wij te bieden hebben, kunt u ons gerust een  belletje geven. Wij staan altijd voor u klaar en zijn altijd bereid om u in alle gevallen te helpen. Ook is het mogelijk om een persoonlijke afspraak met u te maken. Onze deskundige medewerkers komen langs om uitleg te geven over de spoelbakken of andere dergelijke producten.