ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Rechtstreeks uit de fabriek

In de fabriek kunnen alle natuurstenen bewerkt worden. Met veel passie en zorg worden uw gewenste bladen gemaakt, gesneden, afgewerkt en getransporteerd. Een super kwaliteit voor een super scherpe prijs. Wij halen de bladen direct uit de fabriek en kunnen op die manier goede kwaliteit voor een lage prijs brengen. Geen vervende verkopers aan de deur of telefoon, geen dure showrooms maar goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Dagelijks gaan de bladen op transport vanuit Portugal en worden ze met open armen in Nederland ontvangen.

Wij zijn erg helder op het gebied van onze prijzen en willen dit nu ook kenbaar laten maken door middel van de fabriek en productie. Voor eventuele vragen of opmerkingen over de productie kunt u altijd contact met ons op nemen. Bent u overtuigt van onze kwaliteit, garantie en service, vraag dan nu meteen een vrijblijvende offerte aan.

De natuursteen fabriek

De productie die wij leveren, wordt met veel zorg en liefde gemaakt in de natuursteen fabriek. Het is mogelijk dat een steen, indien deze niet goed is geproduceerd, zwak worden. De keukenbladen die wij te bieden hebben beschikken over een uitstekende kwaliteit. De terrazzo, composiet, graniet en keramieken stenen worden zorgvuldig gemaakt in de natuursteen fabriek. Ook de stenen die een polijsten, suède, volcano, matte of ovo afwerking hebben worden zorgvuldig met veel kwaliteit gemaakt.

Het is erg belangrijk dat de beste producten beschikken over de beste materialen. Deze worden uiteraard ook met de beste machines bewerkt zodat elke steen bestaat uit veel kwaliteit. Er is een nieuwe techniek in de maak om de wasbakken zo nauwkeurig af te zagen dat er geen tot weinig trillingen voorbij komen. Dit zorgt er ook weer voor dat de kwaliteit nog beter wordt. Zo blijven wij innoveren om te zorgen dat de kwaliteit alleen maar beter wordt.

In de fabriek worden overigens niet alleen keukenbladen gefabriceerd. De moderne machines zijn in staat om composiet in allerlei vormen en maten te snijden. Zo leveren wij naast aanrechtbladen, badkamerbladen, tafelbladen, vensterbanken, tegels, plinten en meer van composiet aan. We bieden op onze site verschillende productlijnen van Compac en Silestone, de twee grootste namen op het gebied van composiet, een ook een speciale budgetlijn aan. Neem dus snel verder een kijkje op onze website.

Heeft u vragen over  hoe wij te werk gaan? Dan informeren wij u graag verder via de mail of telefoon. Ook kunt u ons uitnodigen voor een gesprek op onze facebookpagina. U kunt daarnaast ook meteen bij ons een offerte aanvragen. We zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een reactie krijgt.