ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Garantie

U krijgt standaard garantie en service bij composietkeukenblad.be. Op alle spoelbakken, kranen en overige accessoires krijgt 2 jaar garantie. Wij zijn er zeker van dat onze producten van uitstekende kwaliteit zijn en bieden u daarom deze service aan.  De marktleiders Silestone en Compac verzorgen de beste keukenbladen tegen de scherpste prijs. Mochten er zich toch enige complicaties voordoen, dan worden deze, met inachtneming van de garantievoorwaarden en algemene voorraden, hersteld. De voorrijkosten zijn hier niet bij inbegrepen.

Scherpe prijzen?

Zoals u waarschijnlijk al hebt gemerkt, zijn de prijzen bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het zo dat omdat wij zaken doen via het inter niet alleen wij bepaalde kosten besparen, maar ook u een stuk minder betaalt. De kosten van een showroom, grote opslagruimtes en veel personeel worden bespaard door een webwinkel. Dat betekend echter niet dat de kwaliteit minder is. Wij bieden niet alleen de laagste prijs aan, maar leveren ook de beste kwaliteit. U kunt alles op de site terugzien en als u benieuwd bent naar onze lagen prijzen, vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan. U wilt een blad waar u jarenlang van kunt genieten en wij willen graag wat bijdragen aan uw wens.

Showroom of webwinkel?

Wij betalen niet aan kosten zoals showroom, enorme ruimtes, veel personeel en grote voorraden en dat hoeft u ook niet te doen als u via een webwinkel een aankoop doet. Het kunnen vasthouden en voelen van een product kan doorslaggevend zijn bij het doen van een aankoop. Geen zorgen, ook dat is mogelijk. Voor een kleine vergoeding sturen wij u een paar stalen op, zodat u deze rustig op uw gemak kunt bekijken en een keuze kunt maken. Mocht u nog vragen hebben, dan staan onze specialisten voor u klaar om u telefonisch tegemoet te komen. Tevens kunnen wij u ook helpen met onder ander verschillende uitsparingen, afwerking, achterwanden en nog veel meer. U kunt de metingen zelf doen, net zoals het installeren van het blad, maar u kunt het ook door onze deskundige installateurs laten doen. Voelt u zich prettiger om een afspraak te maken en bij ons langs te komen, dan is dit ook mogelijk. Wij zullen u ontvangen bij een partner waar wij mee samenwerken.

Op de videopagina kunt u zien wat de verschillen en eigenschappen zijn van de diverse materialen en stenen die wij aanbieden. Mocht u nog een vraag hebben, kijk dan in de FAQ of uw vraag er tussen staat. Als dit niet zo is, neem dan gerust contact op via het contact formulier.