ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Graniet

Graniet Keukenblad – Extreem sterk

Graniet ziet er mooi en netjes uit en is bovendien makkelijk schoon te maken. Eigenlijk is graniet dus, samen met composiet, de ideale keuze voor uw keukenblad. Graniet is van oorsprong een hard en zwaar materiaal,  kan goed tegen de warmte en behoudt ook na verloop van tijd zijn kleur.

Graniet is een vorm van natuurgesteente. Er zijn ontzettend veel verschillende kleuren en patronen beschikbaar als u op zoek bent naar een werkblad van dit materiaal. Graniet is erg sterk, zwaar en goed bestand tegen vlekken en andere zaken die ervoor zorgen dat het gesteente er minder mooi uit komt te zien. Ook kunt u met gemak een warme pan op een keukenblad van graniet zetten. Afgezien van de uitstekende kwaliteit, is geen enkel graniet werkblad hetzelfde. De kwaliteit is in alle gevallen hoog en daarom worden onze producten van graniet door onze klanten als zeer goed beoordeeld.

Graniet Keukenblad – Ook voor u betaalbaar

Graniet is een gesteente dat meer dan miljoenen jaren oud is en wordt al tijden gebruikt als materiaal voor onder andere keukenbladen Jaren lang was graniet enkel in de hogere prijsklassen van de natuursteen markt te vinden. Door de techniek van tegenwoordig is het betaalbaar geworden voor iedereen!

Omdat graniet in het tijdperk van de dinosaurussen gevormd is en dus een product is van moeder aarde, wordt in de natuursteen fabriek, na het delven van de steen, deze op maat gesneden, bewerkt en voorzien van een afwerking en een beschermende laag. Tegenwoordig gaat het klaarmaken van de steen voor het maken van een graniet keukenblad volgens uw specificaties een stuk sneller, nauwkeuriger en makkelijker. Daarom betaalt u voor top kwaliteit graniet steeds minder. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Graniet Keukenblad – Profiteer van onze lage prijzen

Het samenvoegen van het niet hebben van dure showrooms, irritante verkopers, grote opslag centra’s,  en enorme oppervlaktes voor onze mooie stenen. De voorraad staat naast de fabriek. Wij hebben alle bijkomende kosten zelf in de hand. Transport bijvoorbeeld. Dit regelen wij zelf waardoor dit ook een hoop geld scheelt. De kwaliteit blijft echter wel hoog en zal hier nooit onder gaan lijden.

Twijfel dus niet langer, en vraag hier uw offerte aan. Overweeg naast een graniet keukenblad ook de keuze voor een werkblad van composiet. Wij bieden producten van grote namen als Silestone en Compac aan en hebben in dit segment zelfs een budget serie.