ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Installatie

Keukenblad installatie

Het is van uiterst belang dat het installeren van een keukenblad vlekkeloos verloopt. Bij het aanschaffen van een zeer goedkope steen, is de kwaliteit minder. Deze stenen kunnen tijdens de installatie al scheuren of zelfs breken. Houd daarom goed rekening met de kwaliteit van de steen. Een keukenblad installeren moet daarom goed gebeuren. De stenen uit Europa zijn vaak van goede kwaliteit. Chinese stenen zijn helaas van een wat mindere kwaliteit, en worden daarom voor een zeer lage prijs aangeboden. Ook in de import van Europa en China zitten grote verschillen. De stenen van mindere kwaliteit zijn vaak een paar tientjes goedkoper dan de stenen die wij wij leveren. Denk aan het gezegde; goedkoop is duurkoop. U zult uiteindelijk kosten moeten betalen door de beschadigingen die een blad van slecht kwaliteit kan aanbrengen. U zult dan spijt hebben dat u niet voor een steen van topkwaliteit bent gegaan. De oneffenheden van de zeer goedkope stenen zijn geen plaatje voor in uw keuken. Wij bieden composiet werkbladen aan van twee vooraanstaande merken, Compac en Silestone, waardoor het dus met de kwaliteit van onze stenen wel goed zit.

U heeft de mogelijkheid om zelf te bepalen of u het keukenblad zelf wilt installeren of dat wilt laten doen door onze deskundige installateurs met jarenlange ervaring. Wij adviseren u om het door de installateurs te doen, tegen een kleine vergoeding. Zij zullen u voorzien van gratis adviezen. Mocht u het toch zelf willen doen, dan hangen hier wel een aantal voorwaarden aan vast. Een keukenblad is namelijk erg zwaar en u hoeft veel man nodig en het juiste vervoer. De fabriek levert de keukenbladen in een perfecte toestand en van een uitstekende kwaliteit. Tijdens het leveren en installeren kan er alsnog van alles mis gaan. Daarom is het dus van belang dat dit op een professionele wijze en door middel van een voorzichtige aanpak wordt gedaan.

Onze specialisten weten alles af van het installeren van de keukenbladen tot het onderhoud van de verschillende materialen. Een keukenblad is een belangrijke investering en daarom willen wij alleen het beste voor onze klanten. Een keukenblad installeren is voor ons net zo belangrijk als het maken hiervan. Onze installateurs hebben jarenlange ervaring met het installeren van diverse bladen en zijn voorzien van de kennis die erbij nodig is. Naast de kwaliteit van het blad, zorgen wij ook voor kwaliteit tijdens het installeren. Wij krijgen vaak te horen van klanten hoe vorige installaties uitgelopen zijn op een drama. Daarom kiezen er wij voor om enkel ervaren jongens langs te sturen en dus zeker geen studenten die op hun vrije dag wat geld willen bij verdienen.