ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Keukenblad tekening

Dagelijks wordt er veel aan ons gevraagd hoe een keukenblad tekening, indien deze zelf wordt opgemeten, eruit moet komen te zien. Om een handige en duidelijke uitleg hierover te geven, hebben wij hieronder vier video’s geplaatst. Neem gerust even de tijd om deze te bekijken. U zult er veel profijt van hebben.

hoe een keukenblad in te meten.
hoe randen op te meten.
hoe een kookblad in te meten.
hoe een spoelbak/wasbak in te meten.

De tekeningen van het keukenblad kunt u op verschillende manieren naar ons toesturen. Dit kan bijvoorbeeld door uw keukenblad tekening in te scannen en deze vervolgens naar ons toe te sturen, via de computer of zelfs via de ouderwetse post. Uiteraard zijn wij altijd bereid u daar bij te helpen. Als wij de offerte van u binnen hebben, komen wij uw keukenblad kosteloos voor u inmeten, onder voorbehoud dat deze bevestigd is.

DSC00291

Wij sturen u vervolgens een computertekening ter verificatie toe die aansluit bij de door u gemaakte keukenblad tekening:
DSC00289

 

 

Keukenblad tekening & opmeten.

Om een keukenblad op te meten is een keukenblad tekening nodig. Het opmeten gebeurt met de hand en wordt heel nauwkeurig door onze specialisten gedaan. Er wordt bij het opmeten van het keukenblad rekening gehouden met de kranen, de spoelbak, het gasfornuis  en met de wel of niet schuin lopende muren van de kastjes of het keukenblad. Voor het opmeten van het keukenblad staan onze specialisten altijd voor u klaar. Wij raden u dan ook aan om dit door ons gratis te laten opmeten. Zo kunnen de monteurs meteen rekening houden met eventuele obstakels. Daarnaast kunt u meteen gebruik maken van de expertise van onze installateurs en om advies vragen over materiaal, onderhoud en kleuren.

Wist u daarnaast dat u niet alleen lengte en de breedte van uw keukenblad zelf kunt bepalen, maar ook de dikte? We bieden namelijk ook de mogelijkheid aan om dikkere keukenbladen van composiet bij ons te bestellen. U betaalt daar niet eens veel meer voor omdat wij deze keukenbladen opdikken. Dit houdt in dat uw keukenblad een meer massieve uitstraling krijgt, zonder dat er extra materiaal gebruikt wordt. Het keukenblad wordt hierdoor niet zwaarder en bovendien betaalt u niet de hoofdprijs voor een werkblad met een dikkere omvang.

Heeft u de afmetingen van uw droom keukenblad van composiet bij de hand of kunt u deze opmeten met behulp van video’s hierboven, vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. We zullen u binnen een werkdag voorzien van een prijsopgave.