ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Kranen voor uw keuken keukenblad

Een ontzettend belangrijk onderdeel wat absoluut niet mag ontbreken in de keuken is een kraan. Het gebruik van de kraan is namelijk net zo vaak als het aanraken van het keukenblad zelf. U gebruikt deze dus ongemerkt, ontzettend vaak. De kraan is te vinden in allerlei verschillende vormen en maten. Daarom bieden wij een reeks kranen die mooi bij de natuursteen keukenbladen passen. Het advies van ons is als volgt: schaf de kraan en het keukenblad in een keer aan. Dit scheelt namelijk een hoop meet werk en wij houden tijdens de productie rekening met de grootte van de kraan en spoelbak. Ook zorgen wij voor de installatie van zowel de kraan als het keukenblad.

Als u geïnteresseerd bent in een nieuw keukenblad met een mooie bijpassende kraan, komen wij graag bij u langs om alles even te bespreken. Ook nemen wij dan onze stalen van graniet, terrazzo, composiet en keramiek mee om deze aan u te laten zien. Ook nemen wij verschillende kranen mee om u een goed beeld te geven van ons kranen assortiment. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van kranen, spoelbakken en keukenbladen. Daarom komen wij gratis bij u langs om deze zaken te bespreken en te laten zien. Wij werken niet met verkopers, showrooms en andere onnodige bezienswaardigheden. Dit is ook de reden dat wij u zulke scherpe prijzen kunnen aanbieden.

Een kraan vervangen naar een andere locatie? Wij helpen u daar graag mee. Ook helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze.

Vergeet overigens niet dat u naast een kraan ook een spoelbak nodig heeft. Het water moet natuurlijk ergens naar toe lopen en u heeft liever niet dat alles over uw keukenblad loopt. We hebben naast een uitgebreid assortiment ook een flink assortiment spoelbakken. U kunt zowel de kraan als spoelbak afstemmen op de kleur en het materiaal van uw aanrechtblad. Als u hier moeite mee heeft, dan kunt u altijd om advies vragen of wij kunnen een aantal voorbeelden mee nemen.

Twijfel dus niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Ook op onze webshop kunt u uitgebreid vergelijken en uitzoeken welke kraan het beste bij uw keukenblad of badkamerblad past. Heeft u een kraan gevonden die perfect past bij uw droomkeuken, vraag dan nu direct een offerte aan. Binnen 24 uur heeft u van ons een prijs en kunnen we dit voor u waar maken!