ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Natuursteen Prijzen

Natuursteen prijzen – scherpe prijzen.

Door onze mega scherpe prijzen zult u vast denken dat de kwaliteit en service hierop achter uit gaan. Dit is uiteraard niet het geval, in tegendeel zelfs. Doordat wij onze inkopen direct in de fabriek doen en enorm besparen op onnodige kosten, kunnen wij deze super scherpen prijzen hanteren. Als u graag wilt weten hoeveel u kunt besparen, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur heeft u een prijsopgave.

Bij ons is de klant is koning, niet de leverancier. Als u hetzelfde werkblad van composiet ergens lager vindt, kunt u contact met ons opnemen. Wij gaan dan uitzoeken om welk product het gaat en zullen met beide partijen om de tafel gaan om tot een voldoening gevende prijs uit te komen.

Showroom of webwinkel?

Wij kunnen deze scherpe prijzen u bieden, omdat u niet mee  betaalt aan vaste kosten voor grote voorraden, showrooms en een fysieke winkel. Alle aanrechtbladen, badkamerbladen, tafelbladen, tegels, vensterbanken en meer zijn te bekijken op onze website. Door op de foto’s te klikken, wordt u doorgestuurd naar de aparte product pagina waar meer details kunt vinden over een bepaalde kleur of productlijn en lezen welke afwerkingen en randen mogelijk zijn voor deze kleur of dit materiaal.

Echter begrijpen wij wel dat het fijn is om de steen die u daadwerkelijk wilt aanschaffen, van te voren even te zien. Daarom sturen wij u voor een kleine vergoeding een paar stalen toe, zodat u de stenen toch zelf even kunt beoordelen.  Ook staan specialisten uw telefonisch ter woord om u te helpen. De specialisten weten alles over uitsparingen, vlakbouwsparingen, hoeken, kookplaatsparingen, afmetingen en afwerkingen. Wij bieden u daarnaast alle service die nodig is. Ook het installeren en inmeten van alle producten kunnen wij voor u regelen. Uiteraard heeft u ook zelf de mogelijkheid om dit zelf te doen.

Neem gerust even een kijkje op onze videopagina waarin wij uitgebreid uitleg geven over de verschillen, overeenkomsten en eigenschappen van de mooie en goede stenen die wij te bieden hebben. Veel vragen zijn ook te vinden in de FAQ. Heeft u een andere vraag, neem gerust contact op.

Voor meer vragen over de natuursteen prijzen of andere producten/onderwerpen kunt u contact met ons opnemen door middel van het contact formulier. Heeft u al een bepaalde kleur en specifieke afwerking in gedachten voor uw keukenblad van composiet, dan kunt u meteen door naar het offerteformulier. Zorg er wel voor dat u de afmetingen van uw keukenwerkblad bij de hand heeft.