ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Overige toepassingen

Naast het leveren van keukenbladen leveren wij ook vensterbanken, tafelbladen en badkamerbladen van hoge kwaliteit. Daarbij bieden wij ook natuursteen aan voor de overige toepassingen. Dit is voor ons geen enkel probleem doordat we in de fabriek de stenen op de juiste manier kunnen bewerken zoals u dat wilt! Zowel budgetsteen, alsmede Silestone en Compac. Het is allemaal mogelijk bij ons! Als u dus op zoek bent naar top kwaliteit composiet voor andere doeleinden dan aanrechtbladen, twijfel dan niet langer en vraag een offerte formulier aan!

Door middel van het invullen van de offerte, kunt u de maten, steensoort, en overige toepassingen aangeven die wij moeten weten voor het opstellen van een offerte. Wij zullen u dan een mooie en goede offerte toesturen. Ook sturen wij u hierbij vele inkoopvoordelen toe zodat u nog minder kwijt bent voor uw composiet. Wilt u meer weten hoe wij in staat zijn om zulke prachtige prijzen aan te bieden voor top kwaliteit composiet producten, zonder in te leveren op kwaliteit en service, dan kunt u hier kennismaken met onze business strategie.

Wij bieden ook bedrijven verschillende mogelijkheden. Als u voor uw bedrijf een composiet, graniet, keramiek of terrazzo steen wilt aanschaffen, neem dan meteen contact met ons op. Wij leveren aan bedrijven door heel Europa en hebben scherpe prijzen op het gebied van Business 2 Business. Wij gaan graag een gesprek met u aan over de mogelijkheden tot een wellicht samenwerkingsverband. Ook komen wij met alle plezier bij u langs en kunnen wij alvast een inschatting maken van de benodigde kosten en materiële zaken die er bij komen kijken.

Ook particulieren kunnen overigens gebruik maken van de expertise van onze medewerkers. Neem gratis contact op met onze klantenservice voor vragen, advies of een prijsopgave. Antwoorden op uw vragen worden wellicht ook beantwoord in onze FAQ. Als u graag wilt dat wij langskomen om uw keukenblad op te meten, advies te geven over kleur en materiaal of een aantal proeftegels mee te nemen zodat u een beeld kunt vormen van hoe een keukenblad van composiet in uw keuken zal staan, dan kan dat ook. We kunnen zelfs voor een kleine vergoeding uw keukenblad van composiet samen met spoelbak en kraan ter plekke voor u installeren. Dit scheelt u een hoop tijd en ellende. Het installeren van natuurstenen werkbladen is iets dat zorgvuldig moet gebeuren en iets wat u niet zomamar in uw eentje kunt doen.