ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Vensterbanken

Voor de uitstraling van uw woonkamer mag een mooie vensterbank niet ontbreken. Een mooie vensterbank is voor iedereen dan ook een persoonlijke keuze.  Wij bieden behalve keukenbladen ook vensterbankentafelbladen en badkamerbladen. Het is dus niet zo dat wij alleen maar vensterbanken verkopen. De natuursteen fabrieken kunnen ieder materiaal, dus ook composiet, om vormen tot een werkblad in de afmetingen naar uw wensen. Twijfelt u over de aanschaf van een vensterbank? Twijfel dan niet langer en vraag bij ons een offerte formulier aan.  Voor verdere vragen staan wij uiteraard ook altijd voor u klaar.

Vensterbanken met uw eigen ‘touch’

De soorten natuursteen die wij u bieden zijn composiet, graniet, keramiek en terrazzo. Wilt u terrazzo bladen in de kleur van uw huis i.p.v. granieten bladen? Of de kleur van de keukenbladen terug laten komen in een kleur die al in uw huis te vinden is? Dit regelen wij voor u en is uiteraard geen enkel probleem bij ons. Ook zijn wij erg flexibel in de kleuren keuze die wij u aanbieden.

Uiteraard bieden wij de top merken Silestone en Compac bij u aan. Compac en Silestone staan in hoog in de hiërarchie  en de kwaliteit is wederom ook erg goed. Kwaliteit is een belangrijke eigenschap van een product als u er jaren lang plezier van wilt hebben. Indien u meer informatie wilt winnen over Compac en Silestone en de wellicht grote verschillen hier tussen, kunt u onder het kopje materialen kijken die zich bevind op de hoofdpagina. Voor meer informatie over de montage van de vensterbank, kunnen wij u op de fabriek pagina meer informatie geven.

Installatie en informatie

Naast het leveren van de vensterbanken, kunnen wij deze ook thuis bij u installeren. Zoals al eerder aangegeven, bieden wij naast vensterbanken ook keukenbladen, tafelbladen en badkamerbladen. Bij de keuken en badkamerbladen leveren wij ook schitterende spoelbakken. Deze zijn beschikbaar in verschillende varianten zoals roestvrijstaal, steen en tegeltjesvariant. Ook het aanbod van de kranen zullen zeker niet misstaan in uw huis. Ook is het mogelijk om verschillende stenen te bestellen.  Het is uiteraard mogelijk om dit te combineren met de aanschaf van de vensterbanken.

Vul in de offerte de gewenste maten en de kleur van de vensterbank in en wij maken dan zo snel mogelijk een offerte voor u op.

Voor meer informatie over de service en de garantie die wij u te bieden hebben, kunt u ons gerust even een belletje. Ook is het mogelijk om stalen producten aan te vragen via de website.  Zo kunt u zonder de deur uit te gaan, thuis vergelijken welke kleuren het beste in uw huis passen. Voor meer informatie over de diverse kleuren die denkbaar zijn bij de aanschaf van uw vensterbank, dan komen wij graag bij u langs om u verder op weg te helpen.